perjantai 21. marraskuuta 2014

TUSKAA PAATISSA 2

20141120_154203 IMG_6956 Tähdellä merkityt valokuvat19 Tähdellä merkityt valokuvat21 eilen tettipäivän jälkeen mimmit tuli hakemaan  mua kirjastolta ja mentiin ottamaan asukuvia siihen lähelle. mun asuna toimi palladiumit, ginatricon farkut, h&m:n baseballpaita sekä ginatricotinhuivi. 
tästä sitten lähdettiin kauppaan ostamaan karkkia ja kohti leffateatteria katsomaan nightmare-painajainen jatkuu ennakkoon faninäytökseen, jossa oli myös kolme sen leffan näyttelijöistä mukana. kauaa ei tarvinnut jonottaa yhteiskuvaa mikko parikan (jiri), patrik borodavkinin (miro) ja jasmin voutilaisen (aino) kanssa. leffa oli hyvä ja oli ihan sika kivaa tavata osa noista näyttelijöistä! kyllä mä silti sanoisin, että eka osa on parempi, mutta suosittelen että meette kattoon! kävikö joku muu katsomassa faninäytöksen ja mitä piditte ? :)

12 kommenttia:

  1. Ooo, heti osu silmään siun bannerista tuo VS:n tuoksu, miulla on se juuri tilauksessa! :D Ootko muuten huomannut suomalaisen nettikaupan http://vsbeautyfinland.com/ :)

    Ja mie harkitsin kanssa käyväni kyseisessä ennakkonäytöksessä, mutta aikataulut yliopiston kanssa ei menneet ihan yksiin, joten jään kiltisti odottelemaan joulukuun ensi-iltaa :)

    http://eemmaot.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enpä oo kattellutkaan vs:ää mistään nettikaupoista, sillä tuo on ihan keskiseltä ostettu, mutta pitää tsekata!:)
      voi harmi:( mutta suosittelen ehdottomasti sen katsomista!

      Poista
  2. Kivan yksinkertainen asu :) Toi huivi on ihana, mulla on melkein samanlainen :D

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oumaigaaaad, ooon niiiiin kateellinen sulle ko pääsit kuvaa jirin näyttelijän kaa:'D mut hei, tosi ihana ulkoasu blogillas, ja tuo banneri on kans tosi kiva! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, ite odotin eniten miron näkemistä :)
      kiitokset sulle hanna! :)

      Poista
  4. Ihana asu sulla! Täytyy kyllä jostain ettiä tuommoinen paita, tosikivan näköinen. Oot muuten tosikaunis. Pääsispä itekkin tapaamaan joskus jonkun näyttelijän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana laura kiitos! :) kyllä säkin vielä joskus jonkun tapaat!

      Poista
  5. IHANA BLOGI oi rakastuin heti ekan postauksen luettuani. Ihania kuvia ja tosi hiano banneri! Saatoit saada uuden lukijan ... :D

    ► lifeinsuvisyears.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana suvi! kiitos sulle :) tervetuloa lukemaan, mikäli liityit :)

      Poista
  6. Vitsi Mikko on vaan niin hyvän näköinen! Asu on todella harmoninen, ja tuo huivi täyttä rakkautta! Banneri on ehkä hitusen liian iso, koska se ei mahdu kokonaisuudessaan tietokoneen sivulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D itse pidän eniten mirosta. tuo huivi on kyllä kiva :) mulla toi banneri kyllä mahtuu koneen näytölle, niinkuin munkin kaverilla jolla on läppäri :o minkähän kokoisella näytöllä oot katsonut ?:)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.