maanantai 23. marraskuuta 2015

WINTER INSPIRATION

Tänään ollaankin talvisten inspiraatiokollaasien parissa. Oonkin toteuttanut näitä nykyään joka vuoden ajalle, joten eiköhän ensilumen sadettua olekin jo talvisen version aika. 
grey

Tätä asua lähdin kokoamaan pelkän yksivärisen harmaan t-paidan myötä, jonka mielelläni ottaisin omaankin vaatekaappiini. Harmaan kanssa sopii aina mustat farkut, joten nekin pääsivät tähän kollaasiin. Pelkkä t-paita on päällä vähän kylmä, joten kunnon talvitakki on tarpeen ulos lähdettäessä ja tähän soveltuukin hyvin maastonvihreä yksilö. Harmaa kaulahuivi ja ruskeat timberlandit tuovat pisteen iin päälle. Asusteina toimii vielä perus pallokorvikset, valkoinen kynsilakka ja Daniel Wellingtonin kello, jota olenkin ihaillut monissa blogeissa. 
cozy
Talvella monet päivät tulee vietettyä ihan vain rennosti ja sitä varten on tämä asu. Flanellihousut, t-paita, lämpöiset sukat ja ohut neule. Tottakai myöskin torkkupeitto pitää olla, johon kääriytyä vaikka katselemaan jotain elokuvaa.

gold & beige details

Kultaisilla ja beigeillä yksityiskohdilla varustettu asu sai alkunsa vaaleasta korkeakauluksisesta neuleesta, johon yhdistin polvista auki revityt farkut ja adidas superstarit tuomaan rentoutta. Yksityiskohtina toimii kultainen Guessin kello, kultaiset nappikorvikset, beige kynsilakka, beiget Beatsin kuulokkeet ja vähän rusehtavat glitterkuoret puhelimeen. 
casual
Tämä asu sai alkunsa tuosta harmaasta vähän jämäkämmästä neuletakista, Siihen yhdistettynä valkoinen korkeakauluksinen t-paita ja boyfriend farkut ovat nappivalinta! Tähän asuun sopisi hyvin myöskin hattu ja kenkinä toimisivat mustat nilkkurit. Yksityiskohtina musta kynsilakka, hopeinen Michael Korsin kello ja hopeiset nappikorvikset.

Mikä asuista iskee eniten just suhun? Mun täytyy sanoa, että tykkään järjettömästi kaikista, mutta ehkä tuo viimeinen nyt tällä kertaa vie!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus :)! Ihania kollaaseja ♥! Etenkin toi kolmas!

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.