keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

rakkauslaukku !

ostin tän laukun jos viime viikolla, mut en vaa oo saanu esiteltyä sitä, ku en ensi muistanu ja sit ny laitoin kuvat koneelle :)


viime viikon maanantaina käytiin tosiaa hakemas tää joupin seppälästä :> 
tätä rupeen sit käyttään kouluski koululaukkuna, mä oon niii rakastunu tuoho laukkuun,
täydellinen mun makuun;)
 sori kuvien ylivalottuneisuus.


7 kommenttia:

 1. Koskakohan sä sitten teet ton kysymyspostauksen? Ihan kiitettävästi tuolla näyttää kysymyksiä olevan.

  VastaaPoista
 2. Arvostelu:

  Sun banneris voi olla hieman isompi, mutta kuvasi ovat tosi laadukkaita ja mieleenpainuvia. Blogisi teksti on ihanan paksua ja sopivan kokoista, siitä saa hyvin selvää. Hymiöiden käyttöä kannattaa itse aina tarkkailla, tekstistä tulee todella epätarkkaa ja huonolaatuista jos se on täynnä vaan happyface-hymiöitä. Kerrot blogissasi ihanasti itsestäsi ja elämästäsi :)

  http://heippakaikkii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti arvostelusta :) tosiaan itteenikin aluks häiritti toi banneri, tein sen miljoona kertaa ja erikokoihin mikään ei ollut lähellekkään hyvä, mut nyt oon tottunu tuoho ja se ei enää niin mua haittaa :)

   Poista
 3. tosi kiva laukku ja muutenkin ihana blogi :)!

  http://alisaaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ARVOSTELU:

  Ekana blogissa osui silmään banneri, joka on tosi upea, mutta se vois olla vähän isompi, tai sitten vieressä jotain tietoa ittestäs yms. Kuvat on hienoja ja laadukkaita, ja niitä on kiva katsella. Gadgetteja on sopivan paljon, mutta 'tietoja minusta'- gadget on vähän piilossa. Tykkään sun kirjotustavasta ja siitä että fontti on helppolukuista ja tekstiä on sopivan paljon. Arvosana blogille: 8+.

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.