tiistai 20. tammikuuta 2015

asuinspiraatiota

Päätin tulla pitkästä aikaa jakamaan parit polyvorella tehdyt asut tänne blogiin ja tuomaan vähän teillekkin inspiraatiota pukeutumiseen. Tykkäättekö te tälläisistä postauksista?
i woke up like this
1. Tää asu on ehkä eniten mun  makuun. Oon hurahtanut ihan totaalisesti noihin pitkiin neuleisiin ja sinne alle sopii t-paita niin hyvin! Noi Niken kengät olisi mullakin ostoslistalla, joten saa nähdä koska saisin ne itselleni tilattua. 

relax

2. Tää asu on vähän rennompi vaihtoehto asuksi. Sellaisina päivinä, kun ei jaksa pukeutua ja panostaa on helppo vaan vetäistä farkut jalkaan ja huppari päälle. 
b&w
4. Tykkään itse tosi paljon revityistä farkuista ja tässä, kuten ensimmäisessä kollaasissakin ne näkyvät. Tää asu itsessään on mun mielestä vähän kesäisempi ja tämä olisikin hyvä vähän viileämmälle kesäpäivälle. Noi niken airforcet ois kyllä kans huippukengät!

knit

4. Tämä viimeinen asu on ehkä kaikista siistein, Mun mielestä valkoiset farkut lisää asuun tosi paljon sellaista asiallisuutta ja maiharit sopii tähän asuun tosi hyvin! Mun mielestä poolopaidat ovat tosi kivoja, mutta eivät sovi mulle.

7 kommenttia:

  1. Oi ihania vaatteita varsinkin kolme ekaa♥

    VastaaPoista
  2. Toisiksi viimeinen kollaasi eniten mun mieleeni ♥ :)

    VastaaPoista
  3. ihania asuja, meillä on tosi samanlainen tyyisilmä :D! eka on lempparini noista :) oot tosi kaunis!!:)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanan tyylisiä kokonaisuuksia oot löytäny :) Jään seurailemaan sun blogia!

    ♥:lla http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.