lauantai 12. heinäkuuta 2014

LINKKAA BLOGISI TOP 10!

päätin valita nää blogit, sillä perusteella keitä en vielä lukenut ja joihin kiinnostuin. toki näiden lisäksi saattaa olla muitakin mihin liityin, mutta tässä parhaat 10! 
(anteeksi kuvien kopiointi kollaaseihin!)

Kuvakaappaukset-001 TAINA TUULIAN blogissa ihastuin ihaniin kuviin ja tuohon cruiseriin! tää tyttö kirjoittaa tosi kivasti ja jään innolla seuraamaan hänen blogiaan! kun eksyin blogiin, ihmettelin hänen vähäisiä lukijoitaan, mutta tää tyttö todellakin ansaitsee lisää, hän on vieläpä aika uusi bloggaaja!
linkkaablogi SUN HEAVEN, on suurimmaksi osaksi valokuvausblogi. koska itse olen kiinnostunut valokuvauksesta myös, niin luultavasti siksi tykkäsin tästäkin. hyvät kuvat ja niiden laatu on vain jotain täydellistä! postauksista kivoja tekee myös vähäinen teksti!
linkkaablogi1 LOVERS LOST IN SPACE, jokin näissä kuvien sisällössä sai mut valtoihin. osat kuvista ovatkin vähän rakeisia, mutta silti ihania! vaikka blogi ei omistakaan banneria, niin ulkoasu on mun mielestä kiva. tää tyttö omistaa myös ihania vaatteita!
linkkaablogi2I GOT A FEELING-blogin bloggaajalla on aivan ihana blogi! taas pääsen puhumaan näistä ihanista kuvista, mutta niihin mä yksinkertasesti rakastun! tuo kollaasissa oleva koirakin on ihan ylisöpö! lähinnä ihmettelin tästä blogista, kun en ole koskaan missään nähnyt.
linkkaablogi3-001ALL WHAT I NEED-blogissa on aivan ihania kuvia! tää tyttö matkustaa selvästi paljon, koska matkapostauksia löytyi ainakin uudemmasta päästä! mun mielestä tää blogi eroaa hieman muista blogeista ja se on tietenkin positiivista.
Pictures1NOU PROBLEEM-blogissa mun huomion kiinnitti kuvien värit, se erottaa tän blogin monesta blogista. ja jos on vähääkään kissarakas, takaan että tän bloggaajan kissoihin rakastuu! blogissa on ehkä hieman pitkät tekstit, mutta jos pitkiä tekstejä jaksaa lukea, niin suosittelen! 
linkkaablogi6ELSANNELI, tää blogi on ihan selkeesti massasta erottuva! teksti on tosi erilaista mitä muissa blogeissa, mutta silti se on kiinnostavaa. tän blogin kuvat on kans ihania, nekin jotenkin erilaisia! 
linkkaablogi7MAAILMA ON TEHTY MEITÄ VARTEN-blogissa ihastuin kuviin, tällä hetkellä sieltä löytyy paljon matkustelukuvia ja keikkakuvia. tässä blogissa on sopivasti tekstiä postauksissa.
linkkaablogi5WHOS'S THAT GIRL-blogissa on myöskin yllätysyllätys ihania kuvia! tämän tytön auringonlaskukuvat ovat kyllä ihan täydellisiä! tykkään tässä blogissa myös tekstistä ja sitä on selkeä lukea.


silloin, kun te luette tätä postausta mä oon jo toista päivää riparilla, mutta älkää huolehtiko, oon ajastanut teille pari postausta, joten ei hiljaiseloa! löysittekös te näistä blogeista jotain suosikkia ? :)

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.