maanantai 17. joulukuuta 2012

angstausta

heiij, tästä taitaa tulla eka angstipostaus tähä blogii, mut ny o pakko kirjottaa.

ÄLÄ siis lue, jos sua ei pätkääkää kiinnosta.

jep, siis mun puhelinha hajos tuos eile... näyttö pasko ittensä, i like it - not.
no nyt sitte mullon käytös nokian 5230, äiteen vanha puheli..
noo, illalla sit katteltii netist puhelimia, ja vissii saan, samsung galaxy acen, tai ainakin meinasin saada.
kunnes issee oli tän päivän aikana keksiny purkaa koko saatanan puhelimen osii ja tilata netistä uuden näytön, joka on tuplasti halvempi ku se ite puhelin... eli se näyttö maksaa 40€ ja se puhelin halvimmillaa 172€
mä en siis misssää tapaukses haluu enää käyttää zte blade I, koska siinä ei ees androidmarket toimi ja se on eka android puhelin... eli aika alkeellinen  viel. ja kaiken lisäks sen puhelimen oma muisti on iha sairaan pieni.

tänää oon sit ragennu koulust tulost asti, et mä en käytä sitä puhelinta jumalauta jos se ostaa siihe sen näytön.. jep eli angstausta koko pv, valitin äiteellekki vaik kui kaua et sanoo isseelle et ostaa mulle sen uuden puhelimen, ja sanohan se et mä en halua sitä, mut issee vaa nauraa ja sanoo et eiii.

et ensit tiiä et saanko sitä uutta puhelinta, vai joudunko mä oikeesti ostaa sen puhelimen ite ... ja sitä saatanan zteeetä mä en käytä !! vittuperkele.

joo ja jos joutusin ite ostaa sen puhelimen.. nii pakotan isseen maksaa siitä ainaki sen neljäkymppii, jonka se akku maksaa, koska sitä puhelinta en käytä ja paljoko äitee sit maksaas... ja mullaku on jotai 40€ rahaa, kymppi käteistä ja 30€ visalla.. eli mistä rahat ? tarvis ainaki sen 90 -  100€ vielä.. siis jos se issee maksais sen neljäkymppii, mutku sitäkää ei tiiä.

se mun vanha puhelin on tosiaa osis tuola jossai laatikos... vittu ku se vissii oikeesti meinaa tilata sen näytön.. mut jos se sit ostais sen puhelimenki.

VITTUSAATANAASDPOLAKFÅIKJCKSDAPOFJSDOPFJSDLÖFDFJVI A+'¨WÅÄDFASDGJFAWPD

joo, vitutttaaa iha vitusti liikaa. 

4 kommenttia:

 1. siis onks nii alkeelline puheli :DDDD vitu nolo, tapa ittes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, fiksua sanoo nimellä näin, koska voisin tehä tosta rikosilmotuksen :)

   Poista
 2. et oo tosissas.. ei voi koko elämä mennä pilalle yhest puhelimest ! ymmärrän jos tollanen ärsyttää, mut ei nyt tarvi yhestä puhelimesta pilata koko elämää !!! onko se nyt niin coooool jos on kaikkein uusin puhelin.. tuskin sun kaveris välittää onko sulla kaikkein uusin vai se toiseksi uusin puhelin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emmä sillon sitä meinannu.. vaan että mulla menee hermo siihen puhelimeen ku en saa tiettyjä sovelluksia sinne ym.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.