keskiviikko 20. helmikuuta 2013

my tuesday & wednesday !

heiii !

tähä alkuu muistutan et tota kyselyä saa äänestää, ku laitan siihe uuden ku saan kirjotettua;)

aattelin ny tehä tämmöse postauksen vähä "turhemmasta" koska toi kirjottelu on jääny vähemmälle. mullei oo nyt mitää kuviakaa päivistä, mutta kerronpaha kuitenki.

TIISTAI

heräsin tossa 6.40 ja 8.00 alko koulu. 7.30 lähin bussipysäkille ja bussi tuli n. 7.35.
ekaks oli atk:ta ja tehtiin semmoset googlehaku jutut. sen jälkeen äikkää ja kuvattiin sitä meidän elokuvaa, jossa kuvattii yks koulukohtaus ja astuin ovesta viis kertaa perätyste sisää ja aina repesin:D pilalle menneistä otoksista pitäs vissii tehä joku video kans ku niitäki paljo:D sen jälkee oli kemiaa, hobittia, joo siis hobitti on meidä virallisen kemian open sijane. hobitti o ylirento ! sen jälkee bilsaa, jota lv pitää. siel vaa tehtii jotai turhaa:D sitte ruokis ja viel lopuks musaa ja loppu 13.00 koulu. sitte olin n. 13.20 kotona ja söin ja katoin tv:tä hetken ja lähin sannalle. istuskeltii siel vaa kolmee asti ja sit hain pulkan ja toppahousut ymXD ku lähettii sannan ja millan kans joupiskalle pulkkamäkee, aika lapsellista sillei, mut ainaki sai nauraa :D neljän mais siis mentii sinne ja joskus seittemältä tulin kotia. sitte kattoinki salkkarit ja tein läksyt ja datailin illalla.

KESKIVIIKKO.

ja taas samanlainen aamu ku äskenki. eli heräsin 7.40 ja koulu alko taas 8.00.
ekana oli äikkää ja kuvattii taas leffaa, tai no ite en ollu ny näyttelees tai kuvaas nii tein semmosta kirjaa, josta myöhemmi pitää kirjottaa aine. sen jälkee oli terveystietoo ja käsiteltii liikuntaa. sitte matikan kaksoistunti ja tehtii jotai ihme jaollisuuslaskuja ?:D miksikähä niitä vois sanoo. sitte hissaa ja tehtii ryhmätyötä, kuvis ja katottii jotai clippejä youtubesta ja sitte viel kemiaa, jossa luettii vaa seuraava kappale ja tehtii tehtäviä. tulin kotia söin pastaa ja sitte vaa datailin puhelimella ja oli tylsää nii katoin marmaduken dvd:lt:D ny sitte koneella ja varmaa kattelin viel salkkarit ja jotakii datistelen.

mutta see u guys !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.