tiistai 14. toukokuuta 2013

Tulomatkan ostoksia !

Moi !

Ku tultiin Leviltä sillo pois, pysähyttiin Rovaniemel Ginatricos, ku mä ja mimmi haluttiin pakosta päästä sinne... :D Sit ajettii siitä viel uudestaa sinne euroopan suurimpaa karkkikauppaan, ruottiin. Tulihan sitä karkkiaki sitte 18 eurol. Kruunuina se oli vissii sitte 148. Mut täs kuvia ostoksista :>


Paita, Ginatricot 9.95

3 kommenttia:

 1. joo, niinkun ei vissiin muidenkaan äänet oo tallentunu nii ei oo munkaa......mut miun ääni menee toho lauluvideoon =)

  VastaaPoista
 2. Hei ehtiiks vielä äänestää? :> Kun löysin tän blogin vasta justiin, niin luin täs sitten aiempia postauksias :) Mielestäni on aika outoa, kun sulla on vaan 2 videopostausta, kun osaat olla niin ihanan luonteva videolla ! :) (Toisin kuin eräät, köh...)

  Äänestän siis e-h-d-o-t-t-o-m-a-s-t-i videopostausta! Ja videopostauksia voisit muutenkin tehdä enemmän, tunnut niin mukavalta ihmiseltä :D Ihan mahtavaa, et löysin tän, seuraajaks en voi oikein liittyä mut luen anona.

  VastaaPoista
 3. Kiva et tykkäätte blogista :> ja joo voin tehä lisää niitä ja tulis sittekki useammin ku olis järkkäris se videotoiminto;>

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.