tiistai 16. heinäkuuta 2013

so ladadidadi, we like to party

oon täs innostunu muokkailee vähä taiteellisia kuvia picasalla, niin aattelin nyt sitte vähä julkistaa niitä tännekkin, kertokaa toki mielipiteitä näistä sitte.
KAIKKI KUVAT ON MINUN OTTAMIANI JA MUOKKAAMIANI,
 jos haluat kopioida niitä, pyydä lupa minulta ja kirjoita kuvaan nimeni (jenni tapio), tai jos julkaiset sen omassa postauksessasi, kirjoita nimeni postaukseen, kiitos ! :)

ja kaikki muistaa mennä kommentoimaan edelliseen postaukseen kuvausaiheita !


nyt kaikki muistaa edelleen kommentoida edellistä postausta !

10 kommenttia:

 1. Wauu! Siis tosi hieenoja kuvia! Oot ihan super-taitava muokkaan ja oot ottanu ihania kuvia! Huhhuh! ':)

  VastaaPoista
 2. Een ehkä itse sanoisi että ovat kovin hyviä kuvia, varsinkin jos astetta paremmalla kameralla otettu. :) En itse henk.koht. ymmärrä miksi nykyään niin kovin monella, varsinkin teineillä on järkkärit jos kuvausharrastukseen ei jaksa niin hirveästi panostaa. Kannattaa myös kiinnittää huomiota teksteihin, kuvissa kaikki tekstit aika samanlaisella fontilla ja koilla tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl mä kuvaan paljo parempiakin kuvia järkkärilläni, mutten enää niin paljo ku ennen ja niitei oo vaa koskaa tullu blogin puolelle ja nää ny oli vaa tämmösii hutastuja joita löysin ja aattelin sit muokkailla. osa on toki tarkennettu tarkotuksella sumeeks (:

   Poista
 3. Haluaisin tota edellisen anonyymin kirjoitusta kommentoida vähän. Mun mielestä noissa kuvissa ei oo mitään vikaa. Jokainen kuvaa omalla tyylillään ja kehittyy pikkuhiljaa paremmiksi. Itse olen myös kehittynyt huimasti ja katsellessa varhaisempia kuvia huomaa miten erilaisia ne ovat, kuin nykyiset ottamani kuvat. Ja niinsanotuiksi "järkkäriteineiksi" laskisin enemmänkin ne jotka ottavat järkkärillään vain suttuisia teinipeilikuvia facebookin profiilikuviksi, en muita. Kiitos ja kumarrus! + Lempparikuva oli tuo "life has its ups and downs" (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että tykkäsit :) ja oon ite ihan samaa mieltä, kokoajan kehittyy ! ja järkkäriteinithän on justii niitä jokka ottaa teinipeili kuvia ja kuvia vaan itestään :D

   Poista
 4. nää on tosi kivoja ainakin mun mielestä ja ihana blogi muutenkin! (8

  http://alisaaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. upeita kuvia♥ !
  http://batmansiiruliblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.