perjantai 8. marraskuuta 2013

11 tapaa ottaa rennosti

onko muilla koskaan minkäänlaisia chillauspäiviä ? 
mulla on. 
silloin en raahaudu suihkuun aamuisin, en meikkaa, en edes harjaa hiuksia välttämättä.
oon vaan koneella, katon televisiota, chillailen.
joskus luen lehtiä ja syön jotain hyvää.
joskus kyllä raahuduin suihkuun, mutta en edes meikkaa tai suorista hiuksia.
joskus pysyn yövaatteissa, joskus puen kollarit ja topin vain päälle. 
millaisia ovat teidän chillauspäivät ? 

tässä pari vinkkiä tylsän päivän viettoon, vaikkei edes rentoutuisi millään tavalla ja jos joku asia harmittaa, voit löytää siihenkin vinkin tästä ! 

1. laita kasvonaamio, se puhdistaa ihoa ja rentouttaa, jos haluat niin laita vielä kurkut silmille.

2. lähde ulos valokuvaamaan tai lenkille, joskus myös ahkeran kouluviikon jälkeen on ihana päästä purkamaan ajatuksia ulos.

3. jos teillä on terassi tai parveke niin ota joku hyvä lehti tai kirja ja mene ulos lukemaan sitä, se virkistää ihanasti.

4. jos on sadepäivä ja masentaa, katso joku elokuva tai pyydä vaikka äitiäsi viemään sinut leffaan tai vuokraamaan leffa.

5. jos on oikein tylsää ja huvittaa istua vain koneella, pelaa vaikka facebookissa farm heroes sagaa, bubble witch sagaa, candy crash sagaa, pet rescue sagaa tai jotain muuta vastaavaa, niihin jää koukkuun ;)

6.jos pidät shoppailusta, laadi lista asioista mitä sinun täytyy ostaa, jos et tarvi mitään, laadi lista, jossa lukee mitä haluaisit ostaa, jos et halua kirjoittaa käsin, kirjoita koneella tai voithan vaikka selailla nettivaatekauppoja !

7. jos harmittaa kun joku vaate on pesussa, tyhjää vaatekaappisi ja etsi vaatteita joita et ole edes muistanut olevan, samalla tulee siivottua vaatekaappikin ! 

8.jos kaipaat jotain uutta, joka voisi olla ihan pienikin asia, vaihda huoneessasi järjestystä.

9.jos sinulla on vain yksinkertaisesti tylsää, etsi koneelta vanhoja kuvia ja naura niille, niistä tulee muistoja mieleen, ja voit toki verrata niitä nykyisiin kuviin, että kuinka paljon olet kehittynyt valokuvauksessa.

10. selaa weheartitistä kuvia, ja lataa niitä koneelle, puhelimeesi tai vaikka ipadille.

11. tee ask.fm sivu ja jaa se facebookissa, blogissa, tai missä vain, kaverisi ja puolituntemattomat ja kaikki voivat kysyä sinulta kysymyksiä anonyymisti tai nimellä. vietä aikaa  vastaten niihin !

(kuvat weheartit)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.