maanantai 6. tammikuuta 2014

my new year !

ihan outoa, kun enää ei tule postausta joka päivä, kun joulukuus oli joulukalenteri ja tuli muutenki loppu kuukausi tiheesti postauksia. mutta ei mulla millään riittäis kyllä joka päivälle aiheetkaan, tuskin edes jokatoiselle. tosiaan, viimeiset 3kk on tullut kuukauden puhelinkuvia blogiin, mutta ne taitaa toistaseks ainakin jäädä, koska mulla hajoo nykyään kuvat niin moneen kansioon ja kaikki ei edes tallennu niin ite kamera kansioon niitä tulee lopulta tosi vähän. oisko teillä ideoita postaukselle, joka tulisi joka kuukausi ? 

sain vihdoin katalta parit kuvat uudesta vuodesta, jonka vietin vilkun ja katan kans niin aattelin tulla kertomaan vähän myöhässä tästä mun uudesta vuodesta.

me aateltiin siis viettää uus vuos ihan rennosti, kattelemalla pari leffaa netflixistä ja syömällä kaikennäköstä hyvää, niiden jälkeen otettiin vähän kuvia ja suunnattiin ulos. 

16 kommenttia:

 1. Ootpas sä nätti! ♥

  ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. sitä ruakaa oli liika vähä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta :'D kata pistä ens kerralla nimes perää nii ei tarvi tunnistaa puhetyylistä ;>

   Poista
 3. Kiva postaus taas::)! Ihanat vaatteet teillä!
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. hyi kauhia jenni:DDDD ja ruokaa oli kylläki liia vähä

  VastaaPoista
 5. kiva blogi ja kivoja kuvia! Ainaki mun kone näyttää vähä hassusti, sillai et toi banneri on tuol vasemmas reunas eikä keskellä. ois kiva ku se ois tossa keskellä, muuten se on tosi nätti! :) ja oottepa kaikki kolme kauniita (:

  http://prinsessanaparatiisissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ei se ookkaan keskellä, jos kattoo koko blogia, mut se on keskellä jos katsoo vaan teksti osiota, ja mun mielestä se näyttäis tyhmältä jos se olis puoliks sivupalkin päällä ja puoleks tekstin päällä ku se on niin pieni :)

   Poista
 6. Voii miten söpö banneri ja tosi kivan oloinen blogi sulla muutenkin :-) !

  http://starrynight-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. emmä voi laittaa nimeeni toho puhelimella

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.