tiistai 25. helmikuuta 2014

in my grandma's house

042
kotiuduin pari tuntia sitten mummolasta. ihan kivaahan sielä oli ja ainakin sain rahaa, kun vähän auttelin mummaa ja lakkasin kummitädin kynnet. kävin myös katsomassa kummitädin kanssa hänen siskonsa koiraa, lyyliä. lyylistä mulla ei valitettavasti oo hyvää kuvaa, kun en älynnyt ottaa kameraa mukaan, joten saatte tyytyä puhelinkuvaan. 
059 075 076 080 Untitled

18 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia, ja hyvä postaus! :)

  http://pause--just--minute.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Niin ihanat vaaleat hiukset<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Minkä rotunen toi koira on ? Se on ihan älyttämän söpö+ luin koko postauksen :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ulkoasu ja ihana paita! :) Hyh nyt alko tekee mieli suklaata :(

  VastaaPoista
 5. Varmaa sait rahaa ku aitoit sun mummii ja lakkasit kummitätis kynnet? :D mä autan aina muutenki mummiini ja en kylhaluu rahaa siitä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onko se sulle joku ongelma ? en tosiaa oo ainut kuka saa rahaa siitä, jos auttaa mummaa. jos on joku kohde minne tarvitsee rahaa, niin tottakai tekee töitä sen eteen. sä luultavasti saat vaan jotain viikkorahaa, mutta mä en saa.

   Poista
 6. Mä en saa viikko rahaa enkä rahaa siitä et autan mummia tai vaaria jossakin normaalis kotityöt. Enkä haluaisikaan. Saan sitte synttärilahjaks tai jonain muuna lahjana mut en ikinä mistään kotitöistä jotka on normaalia elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emmä niitä ihan _normaaleissa_ kotitöissä auttanutkaan ? :D toisin sanoen jos saat vaan lahjoina ja jos tää ois mun kohdalla niin mulla olis ehkä 170 vuodes? kyllä, mä ostan suurimman osan vaatteistani itse.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.