perjantai 8. elokuuta 2014

back to school shopping

nyt on siis vihdoin tulossa postausta helsingin ostoksista, sekä tiistaisen vaasan reissun bikbok-ostoksista!
IMG_4788 tämä peiteväri tuli oikeastaan ostettua siksi, että halusin jotain tummat silmänaluset peittävää, vaikkei ne mulla pahat olekaan ja ripsiväri, koska huomasin mun ripsivärin, mitä käytän alaripsiin, olevan loppu. molemmat on ostettu city marketista.
back to school shopping2 tuohon huppariin kirjaimellisesti rakastuin bikbok-kampin instagram-kuvassa ja totesin, että haluun ton itelleni ja seuraavana päivänä se lähti vaasasta mukaan. college-paita lähti mukaan ideaparkin new yorkerista, kun oltiin menossa helsinkiin. 
back to school shopping tämä toppi tarttui mukaan helsingissä ginatricotista ja college-paita helsingin monkista. 
IMG_4788-001 halusin testata babylipsejä, värillisenä sekä värittömänä, joten pink punch ja hydrate lähtivät ennemmin mukaan citymarketista ja myöhemmin cherry me, lahden kärkkäiseltä. ajattelin ostaa vielä sen viimeisenkin värillisen, mitä suomessa myydään.
IMG_4792 kokeilin katalla tätä suuvettä ja siitä lähtien olen sitä halunnut, helsingistä en kyseistä löytänyt, mutta vaasan bikbokista löytyi.
IMG_4793 hajotin tosiaan vanhan monkin lompakkoni ennen helsingin reissua, joten melkein samanlainen lähtikin sitten mukaan helsingin monkista!
IMG_4802 tämä farkkupaita lähti mukaan lahden kärkkäiseltä, hetken mielijohteesta. en usko tuota päälläni pelkästään pitävän, mutta neuleen tai college-paidan alla tai vyötäröllä!
IMG_4809 nämä farkut tulivat ostettua aika sattumalta, mutta tarvitsenkin uusia farkkuja! mustat ovat samanlaiset, mutta ainakin on toiset, kun toiset hajoaa, mutta pakko oli ottaa yhdet samanlaiset, koska kahdet olisivat tarjouksella maksaneet jo saman verran. 

tästä ostospostauksesta unohtui mun ikean kuppi, mutta näätte sen sitten toisessa postauksessa! 

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.