maanantai 13. lokakuuta 2014

ajatuksia bloggaamisesta

oon pari viikkoa tässä miettinyt miksi mua ei huvita blogata välillä.
välillä mulla ei ole kuvia postauksiin, välillä mulla ei vain ole ideaa mistä kirjoittaa. 
IMG_6144 mutta syitä on luultavasti enemmänkin. tiedättekö mikä nostaa bloggaajien motivaatiota?
kommentit, lukijat, katselut. mutta missä ne ovat?
jos pyydän postausideoita, miksei niitä tule? kyllä, niitä on yleensä se tasan nolla. 
IMG_6141 muistan selvästi kun kesällä katsojaluvut pomppi oikeasti korkealla verrattuna lukijamäärään. yleensä kaksinkertaisesti, ellei ylikin se määrä mitä oli lukijoita. kommentteja saattoi olla helposti se 15. nyt niitä on se nolla, joissain yksi tai kaksi. 
IMG_6143 tällä blogilla on lukijoita 227. viimeisimpien postausten aikana katseluja on tullut alle 100. seuraavana päivänä ehkä 30-50. muut päivät pyörivätkin 20 paikkeilla. lukijamäärä ei edes kyseisistä katseluista täyty ja osa ihmisistä lukee anonyymisti. 
IMG_6146 johtuuko tämä syksystä? en usko, sillä itse ainakin vietän juuri enemmän aikaa sisällä kuin kesällä. 
mun tavoite on postata kolmesti viikossa. tässä en kyllä enää ole onnistunut. 

nyt ehkä haluaisin saada tänne kommenttiboksin puolelle jotain elämää, ajatuksia tästä postauksesta, postausideoita, ajatuksia tästä blogista, mistä vain?

7 kommenttia:

  1. Mun mielestä sulla on todella kiva blogi. Turhaan stressaat siitä ettei ole motivaatiota kirjoittaa, sitten pidät hetken taukoa ja kyllä se inspis sitten tulee kun tulee. Btw, noi ekan kuvan Vallilan verhot on superihanat!!

    http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Minä ainakin luen anonyyminä koska luen tätä puhelimen kautta! Käyn myös joka päivä katsomassa onko uutta postausta tullut ja aina kun sellainen tulee luen sen innolla :) Voisit tehdä sellaisen postauksen missä kerrot millaisia valokuvia arvostat tai tykkäät ja mistä asioista kuvissa pidät/et pidä esim kuvakulma, värit, valoisuus yms. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :) tosi kiva idea, yritän ainakin toteuttaa ton, kunhan keksin miten! :3

      Poista
  3. Oli pakko tulla heittään kommentti koska oon ihan samaa mieltä sun kanssa ja mullakin on täysin sama juttu. :-D Tuntuu välillä siltä, että onko oma blogi oikeasti menossa niin huonoksi, että kukaan ei kommentoi enää, eikä katselukertoja tule niin paljon, mitä ennen? Vai onko se vaan siitä, että nykyään bloggaus ja blogit ei vaan ole pinnalla, kuten esimerkiksi viime vuonna oli. On tosi inhottavaa välillä blogata, kun ei saa yhtään mitään palautetta kommenttiboxiin, vaikka kuitenkin näkee montakin tuntia vaivaa postauksiin, ulkoasuihin ja kaikkeen, ja kuitenkin bloggaaminen vie todella paljon aikaa. Ilollahan ja mielelläni mäkin tätä teen, mut toisaalta olis oikeesti kiva saada yhtä paljon palautetta ja kritiikkiä, mitä ennen. Ehkä se ''blogien kulta-aika'' on jo menossa ohi, koska oon huomannut monien muidenkin bloggaajien ''kärsivän'' tästä samasta asiasta. Tiedä sitten, mikä on oikea syy, mutta kommenteista saa huomattavasti motivaatiota jatkaa, ja kun niitä ei tule, miettii vaan, onko tässä sitten mitään järkeä, jos ketään ei kiinnosta. :-D

    Mutta niin, tosi hyvä postaus, ja mitä oon selaillut aikasemminkin, niin ihana nähdä kuinka monesti postaat viikossa ja kuitenkin käytät aikaa tähän blogiin! Tykkään tosi paljon tosta bannerista ja ulkoasukin on tosi jees! :)

    Mä oon tosi huono keksimään mitään postausideoita, mutta ootko miettiny jos tekisit jonkunlaista videota vaikkapa? :-) My day, joku haaste, tageja (esim. common white girl tag), morning routine, ja mitä kaikkea näitä perusvideoita onkaan! Tai vaikka miten muokkaat kuvasi, kuukauden suosikit, yhden viikon asut, inspiraatiopostaukset, päivän asu -postauksia jne. Toivottavasti bloggausmotivaatios palais pian, itekkin toivon sitä omalle kohdalleni! :-)

    ♥ http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vou :o ihan huikeen pitkä kommentti!
      tuo on kyllä ihan totta, että voi olla että aika on menossa ohi, vaikka blogeja silti tulee kokoajan uusia edelleen.

      kiitos paljon♥! sulla on myös upea blogi, terveisin lukija ;)

      yritän osaa toteutella parhaani mukaan ja toivon tosiaan, että me molemmat saatais motivaatio kohoomaan!

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.