torstai 14. toukokuuta 2015

RANDOM SNAPSHOTS

IMG_0829IMG_0831IMG_0834
Pitkästä aikaa blogissa hiukan kuulumispostausta. Mulle kuuluu itseasiassa aika hyvää, vaikka oonkin viettänyt viikkoni lähinnä sarjoja katsellessa ja kokeisiin lukiessa. Tosin, nekin kokeet on kunnialla suoritettu ja kaikki paitsi yksi on saatu takaisin. Näistä kolmesta takaisin saadusta, jokainen on ollut ysillä alkava. Oon huomannut, että kyllä 9lk on paljon helpompi kuin 8lk, sillä valehtelematta melkein jokainen numero on noussut, vaikka en oikeastaan ole panostanut enempää. Ootteko te huomanneet saman?

Viime viikolla hommasin tosiaan toisen kauden the Vampire Diaresia ja myös se on katsottu, mun Marabou Oreo tuliaisten kera. Tuo on kyllä niin hyvää suklaata. Ootteko te maistaneet ja mitä pidätte siitä?

4 kommenttia:

 1. Oreo ♥_♥ & ite huomasin ysillä, että jotenki oma asenne koko opiskelutouhuun muuttu ja jotenki tiesi omat vahvuutensa paremmin, mikä helpotti opiskelua yleisesti. Muutoin ysi oli mun mielestä kyllä tietomäärältään haastavampi, enemmän piti taas osata kerralla jne. Kuitenkin lukiolaisena haikeudella muistelen niitä kaksinumeroisia koealueita... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ysillä on vielä niin pienet koealueet! Saa nähdä kuinka koulu sitten lukiossa menee.

   Poista
 2. tuo oreosuklaa on niistä kaikista oresuklaista vaatimattominta ja tavallisinta. tykkään enemmän milkaoreoista. ihana blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on mennyt Milkan Oreo suklaaseen maku :/ Kiitos sulle :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.