maanantai 9. joulukuuta 2013

9.joulukalenteriluukku: kuulumisia


aattelin tulla nyt tekemään vähän normaalimpaa postausta joulukalenteriin,
eli vähä mitä mä oon tehny. oon hengaillu kavereiden kans, syöny pizzaa, käyny subis, suutarilla, chillaillu, viettäny aikaa meidän uuden koneen kans, koukuttunu yhteen peliin fb:ssä. koulussaki oon viettäny aikaa ja enkun sanakoe oli kans. ei mun arkeen siis mitään ihmeellisempää kuulu. oon kans tutustunu mun videokameraan, ja kuvaillu sillä. noi kaks mun omaa naamakuvaa on otettu sillä. luonnonvalos sen kuvista tulee ainaki ihan hyvä laatusia.12 kommenttia:

 1. Tarkotus ei ole olla ilkee ! Mutta mä löydän sun blogin linkattuna joka päivä oikeestaan facebookista, mikä on ärsyttävää, ja se saa semmosen olon että sä vaan vingut meitä lukijoita vaan lisää. Ei kai joka postauksesta tarvi ilmottaa facebookissa ja vinkua uusia lukijoita ? :) ne tulee kyllä jos sun blogi on sen arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan sullekkin tiedoksi että en todellakaa oo ainut joka linkkaa aina kun tulee uus postaus. ja ehei josset oo huomannu, toissapäivänä eikä sitä edellisenä julkaisussa ei lukenut muutakun postauksen aihe.

   Poista
  2. olen samaa mieltä anonyymi kanssasi!

   Poista
  3. hei sori nyt vaan mut eiks fbn blogi ryhmät oo myös sitä varten et niissä saa mainostaa uusia postauksia ? tulkaa nyt sit ees nimen kans valittaa jos on noin kamalaa :--)

   Poista
 2. Sama juttu ylemmän anon kaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori vaan mut ihan salee oot tuo sama anonyymi :D

   Poista
  2. Mä olin tuon ekan kommentin kirjoittaja mutta yllätyin itekkin että toinenkin anonyymi tuli mutta se en ollu minä. Mut hei toivottavasti pääset siihen sun lukija tavotteeseen :)

   Poista
  3. okei, mut aattelin vaa meinaa minuutti aika eroo (y)

   Poista
 3. ihanat hiukset sulla :3

  ♥: http://inkaws.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Sinut on haastettu :) http://ekubloggaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.