keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

CANON EOS 600D

vihdoin maanantaina canon eos 600d tuli kotiin! tosin silloin juuri, kun olin n. 15 minuuttia sitten lähtenyt kouluun, ja jouduin odottaa sen näkemistä vielä neljä tuntia! mutta se oli jotain niin täydellistä ja huomattavasti parempi kamera kuin vanha. canon eos 400d. kuvat kamerasta on otettu videokameralla, joten pahoittelen laatua.

DSC00127
DSC00126
DSC00125
DSC00130

bloginkin pitäisi palata nyt normaaliin rytmiinsä uuden kameran myötä. tykkään kyllä kun tässä on kääntyvä näyttö ja muutenkin kuvat paljon parempilaatuisia ja tarkempia! megapixeleitäkin on huomattavasti enemmän. onko teillä kokemuksia tästä kamerasta ? jos on, niin millaisia ?

10 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä hyvä kamera! Ittellä on 650D, siitä tavallaan seuraava versio (elikkä oikeestaan vaan kosketusnäyttö lisänä). Mikä objektiivi tossa on kiinni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo :) ! niin mäkin mun ottamien kuvauksien perusteella oon todennu! :) ja sigman 18-200mm ja siinä vielä vastavalosuoja:>

   Poista
 2. On! Itselläni täysin sama kamera! I love it<3

  VastaaPoista
 3. Aiotko myydä eos 400d? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en, koska se on rikkki niinkuin edellisissä postauksissa on käynyt ilmi :-)

   Poista
 4. Mistä sä ostit tuon 600D? :) ku ite meinasin ostaa mut en löyämistään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on tilattu hollannista ja kaupan nimi tais olla photojoku ? :D en muista enää, mut netistä löyty suomestaki hyvin, mut ulkomailla oli n. 200e halvempi :-) ja mun kameran tulossa meni tasan viikko, mutta oli jo perjantaina seinäjoella, mutta tavarakuriirilla ei ollut viikonloppuna toimitusta :-)

   Poista
 5. Kivoja kuvia & ihan nätti ulkoasu c-: Mut banneri on mun mielestä vähän liian iso..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) se näyttää erikokoisilla koneen näytöilläkin erilaiselta :D ja mä tykkään tuollaisena :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.