perjantai 18. huhtikuuta 2014

voit nostaa mut pilviin, voit pudottaa polvilleen


142
140 002 081
154 187 197
eilen kävin aamulla kirjastossa lainaamassa twilightin houkutuksen, jos kerrankin saisin luettua sen loppuun. oon lainannut sen miljoonasata kertaa ja aina oon jääny siihen 20 sivuun...  okei nyt tällä kertaa meen 70 sivussa jo. mun mielestä se eroaa aika paljon leffoista. ootteko te lukenut koskaan twilightejä ja kattonut leffoja? mitä mieltä ootte kummastakin ja eroaako ne teidän mielestä paljon?

oltiin myös eilen kuvailemassa nooran kanssa. meillä ei ollut hajuakaan minne ollaan menossa kuvailemaan, mutta kunhan käveltiin jonnekkin. mun asu koostui vero modan kauluspaidasta, ginatricotin farkuista, nooran lainaamasta huivista, converseista ja kalevalasormuksesta. tuolla reissulla tuli noita kissojakin vastaan vähän joka suunnasta ja niistä sitten tuli räpsittyä kuvia.

8 kommenttia:

 1. Ite oon kattonu leffat ja lukenu kirjat. Houkutus ja Uusikuut eroo enemmän leffasta kuin Epäilys ja Aamunkoi :) Upeita kuvia, ja sun tekstiä on helpompi lukee ku monien muiden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! kiva kuulla, ettei tarvi sitten niissä loppuosissa enää miettiä niin paljon et miksei tätä kohtaa oo leffassa :D

   Poista
 2. Ootpas kaunis ja söpö kissa! (: toi bannerikin on hieno ja muutenkin tää ulkoasu :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia & nätti ulkoasu c-: Banneri on kuitenkin mun mielestä vähän liian iso.

  VastaaPoista
 4. Miks seisot vinos nois kuvis vai näyttääkö ne vaan siltä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paino on toisella jalalla ? :D onks se joku ongelma ?:DD

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.