tiistai 13. toukokuuta 2014

miten voitto voikin tuntua näin hyvältä ?


IMG_1636 bj & tajusin 200 readers IMG_1663 IMG_1672tää viikko oikeastaan menee ja on mennyt kokeisiin lukiessa, niin kuin seuraavakin, välillä sentään pitää ehtiä katsoa mm-lätkää. vihdoin suomi voitti edes yhden pelin.. ehkä me sieltä noustaan vielä. ben & jerry's on pitänyt seuraa mulle kokeisiin lukiessa ja ensimmäinen koe saatiin takasinkin 8½ tuloksin! oon myös krepannu parina päivänä hiukset ja ihan kivalta ne mun mielestä näytti.

meinasin tosiaan saada sydänkohtauksen ku avasin bloggerin kahen päivän jälkeen ja mulle oli tullut 5 uutta lukijaa ja rajapyykki 200 ylittyny! kiitos ihan yli paljon kaikille<3
nyt saisittekin ehdotella jotain spessuvideota, sillä tein jo not my arms-videon, mutta se oli jotain niin awkwardia, että sitä ei kehtaa edes julkaista. eli ehdotuksia kehiin! 

8 kommenttia:

 1. not my arms ois just hauska :-D mut tee vaikka myday tai huonepostaus videolle.

  http://ainokirjottaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä tiedän :'D mut musta tuntuu et se mun tekemä meni jo liian noloks mut pitää ny kattoo :D mydaynki vois pitkästä aikaa tehdä, mutta sekään ei sinänsä oo mitenkää erityisen spessu :)

   Poista
  2. Fail Pictures, rippilahja toiveit, myday, tee video asioita joita en ymmärrä pojissa....

   Poista
  3. oon tehny kerran fail pictures, ja se ei oo video :/ rippilahjatoiveetkaan ei oo niin spessua, enkä mitään kummosta halua, mutta kahta vikaa pitää kattoo :)

   Poista
 2. MyDay tai joku semmonen esittelyvideo missä esittelet vaikka sun huoneen, lempparivaatteita tai vaikka sun meikkejä, tai joku meikkivideo tai joku semmonen faktavideo (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, monet ainakin toivoo mydayta :D ! tai sitten just joku faktavideo :)

   Poista
 3. Sulla on ihanat hiukset! Tee vaikka myday taikka semmonen kymmenen faktaa minusta video! (:

  http://seonminunelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voikiitos :) ! ja ehkäpä jotain näistä kaikista toteuttelenkin :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.