torstai 18. syyskuuta 2014

todays outfit

IMG_5296 IMG_5255 IMG_5252 Tähdellä merkityt valokuvat11-001 Tähdellä merkityt valokuvat10 Tähdellä merkityt valokuvat9 IMG_5304 IMG_5310 IMG_5326 IMG_5384 IMG_5421 IMG_5430 IMG_5432 kai joku tietää sen tunteen, kun on liikaa hyviä kuvia ja ei osaa karsia niitä pois? nimittäin mulle kävi juuri niin. flickr on jostain syystä alannut temppuilemaan ja se myös teki muutamien kuvien laadulle jotain. kuvatkin lataa nykyään sinne n. 10min ja ennen ne meni minuutissa. onko kellään muulla tapahtunut samaa?
tän päivän asu koostui siis new yorkerin collegepaidasta, micksin farkuista, rippirististä, hilfigerin rannekellosta, kalevalasormuksesta ja converseista.
tänään mulla oli tosiaan koulua vain 10-12, sillä koko koulu pääsi kahdeltatoista ja mun mielestä koko päivä oli ihan turha, sillä se sisälsi vain opoa ja kuvista. suoraa koulusta lähdinkin nooran ja mimmin kanssa kaupungille ja napsaistiin mimmin kanssa parit asukuvatkin. huomisen vietänkin taksvärkissä, tehden töitä. näkyillään seuraavan postauksen parissa!

6 kommenttia:

 1. Pakko sanoo, et omasta mielestä noist kuvista onnistunein on ehdottomasti viimenen! :>
  Ihanan aito ilme ja kivaa vaihteluu rempseiden hymykuvien lisäks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ! tykkään ottaa kans paljo tollasia vakavempia kuvia, mut muut niistä epäonnistui tälläkertaa :D

   Poista
 2. Missä sä yleensä kuvailet seinäjoella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mulla oo sellasta vakipaikkaa, että vähän siellä mistä löytyy kiva paikka :D

   Poista
 3. Oi vitsi kuinka hienoja kuvia :-) Mä niiin tiedän tunteen - vaikka näitä kuvia oli paljon, nää oli kiva selata loppuun asti, kun kaikki oli omallatavallaa erilaisia :)

  http://heelja.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.