perjantai 7. marraskuuta 2014

INSPIRATION

sain eräs päivä pyynnön/ehdotuksen, että tekisin inspiraatiopostausta vaatteista, joten tässä se nyt tulee! mikä näistä iskee suhun eniten? mun lemppari on varmaankin 2. haluaisitteko kenties enemmänkin tällaisia postauksia?
basic style
1.tämä asukokonaisuus sai alkunsa tuosta baseball-paidasta, jonka ympärille halusin koota aika yksinkertaisen asukokonaisuuden ja semmoinen siitä tulikin. 

random
2. tätä asua aloin miettimään erään oman asuni kautta ja tavallaan tämä hieman muistuttaakin sitä. tässä asussa on myös pari tuotetta mitä kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni itselleni. 


almost black
3. tämä kokonaisuus lähti flanellipaidasta ja mustista farkuista ja päätyi lopulta aika mustaksi asuksi, johon hieman väriä tuo vain paita. 

skaterskirt
4. tämä asu taas sai alkunsa hameesta siihen päätin lisätä lyhyen collegepaidan. kun jostain aloittaa, saa kokoajan lisää ideoita mitä yhdistää siihen. 

8 kommenttia:

 1. Kolmosen pistäisin mieluiten päälle :)

  VastaaPoista
 2. Ihania asuja kaikki, mielelläni pistäisin kaikki nämä päälle ja sainkin inspistä hommata parit vaatteet ja asusteet näistä!!:) en yleensä kauheasti tykkää tälläisistä postauksista mutta tää nappas ja huomasin että tykätään aika samanlaisesta tyylistä!:) oot tosi kaunis ja sulla on mahtava blogi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos huimasti! :) ihanaa saada tällaista kommenttia!

   Poista
 3. http://mytypicalworld.blogspot.fi/2014/11/lokakuu.html tee tälläi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää katsoa, jos tästä kuusta toteuttelisin :)

   Poista
 4. tee my day kans videol !!

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.