keskiviikko 31. joulukuuta 2014

VUOSI 2014

mäjamimmi 26 tammikuusta mulla ei oikestaan ollut hirveästi kuvia, enkä edes muista paljoakaan, mutta ainakin kuvailin silloin paljon talvisia maisemia! helmikuussa kokeilin tehdä ensimmäistä kertaa itse kaakaota ja oltiin myös pitkällä kuvausreissulla mimmin kanssa. sain myös tet-paikan studio streetille. 
2014-03-162 maaliskuussa kuvailin paljon kavereiden kanssa ja vierailin tampereella cheekin keikalla sekä naantalissa ja helsingissä. 
milla saarasannapinjaneamä huhtikuussa mun canon eos 400d hajosi ja sain tilalle canon eos 600d-kameran. olinhan siinä yli viikon ilman kameraa, mutta onneksi mun tet oli juuri silloin valokuvaamossa, sain siis kuvailla siellä. huhtikuussa availin myös ovia söpöille pikkunoidille ja loppukuusta pääsi istuskelemaan jo rannalle ilman takkia. 
myday ft milla1 toukokuussa kokeilin ensimmäisen kerran rippikampaustani ja otin jo ensimmäisen kerran aurinkoa! toukokuussa katseltiin myös suomen jääkiekko-otteluita mm-kisoissa ja käytiin kuvaamassa skeittihallilla. 
leiri konffa lahjat3 with mimmii kesäkuussa käytiin taas aleshoppailemassa ja vietettiin mimmin rippijuhlia. kesä-heinäkuun vaihteessa aloitinkin katsomaan pretty little liarsia, johon jäätiinkin koukkuun. tällä hetkellä mennään jaksossa s05 e12. olin heinäkuussa viikon rippileirillä itsekkin ja sitten vietettiin vielä rippijuhlia. käväisin silloin myös mimmin mökillä ja helsingissä. kuvasin myös lyyli-koiraa matchshow:ssa.
faktoihi1 elokuussa vietettiin mun serkun häitä, käytiin oulussa ja haaparannassa. myös rippirahoilla ostettu fisheye-objektiivi löysi tiensä kotiin ja koulukuvatkin tulivat.

10 syyskuussa kuvailtiin taas jonkin verran ja vietettiin syksyä. ostin  myös ensimmäisen victoria secretin bodymistin ja kokeilin erilaista nutturaa.
SPRITE MAINOS lokakuussa olin isosleirillä ahonniemessä, kuvailtiin syksyisiä kuvia, ostettiin rakkauspalladiumit ja vietettiin halloweeniä. 

tuskaapaatissq marraskuussa olin mimmin kanssa paljon ja me muunmuassa leivottiin ja syötiin ''romanttista'' illallista. myös ensilumi tuli ja olin salkkarileffan faninäytöksessä.
100CANON joulukuussa leivottiinkin piparia, ripusteltiin jouluvaloja, tavattiin tämä chihuahua ja vietettiin joulua. tottakai myös kuun lopussa käytiin aleshoppailemassa.

millainen vuosi teillä oli? mulla oli ainakin hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.