sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

FAVORITES

Tänään olisi vuorossa tosi pitkän ajan jälkeen suosikkeja! IMG_0636
Ensimmäinen suosikkini on Eos strawberry sorbet huulirasva! Mulla on ollut ennemmin se  blueberry acai, mutta se loppui ja hommasin tämän. Molemmat on yhtä hyviä, mutta tämä voittaa kyllä tuoksullaan. 
IMG_0639 Seuraava suosikki onkin Garnierin kuorinta-aine. Mulla on tämä kyseinen aine poistanut ainakin mustapäät hyvin ja iho on tuntunut tosi raikkaalta tämän jälkeen. 
IMG_0634 Tätä Victoria's Secretin Secret Escape bodymistiä on kyllä tullut käytettyä koko kevään ajan. Tämä tuoksuukin mun mielestä ihanan keväiseltä.
IMG_0632 Tätä t-paitaa ei olekkaan näkynyt vielä koko blogissa, mutta tämä on kyllä ollut ahkerasti käytössä siitä asti, kun tämän kuun alussa ostin. Tällaista raitapaitaa olin etsinyt koko lopputalven ja nyt vihdoin löysin sellaisen H&M:ltä kymmenellä eurolla.
IMG_0638 Viimeinen suosikkini onkin tämä televisiosarja Au pairit Los Angelesissa, jonka katsoinkin putkeen yhtenä päivänä! Au pairit Lontoossa on sarjan ensimmäinen kausi, jonka katsoinkin vielä tämän jälkeen. Voin suositella molempia lämpimästi. 

Millaisia suosikkeja teillä on lähiaikoina ollut? Löytyykö teiltä kenties samoja? Kertokaahan teidän lempparit kommenttiboksiin!

4 kommenttia:

 1. Ihana toi t-paita :)
  Mäki katoin noi jaksot putkee, ku ne tuli :D Onneks katoin, koska nyt mustaki tulee au pair :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuo t-paita on kyllä rakkautta ensisilmäyksellä.
   Hahah, en siis ole ainut :D Vähänkö siistiä että päätit itsekkin hakea au pairiksi :o kaikkea hyvää sulle sinne reissulle! :)

   Poista
 2. Aah tekis niin mieli hankkia tollanen eos -huulirasva kun kaikki niitä kehuu :D Mulla on aknelääkkeiden takia tosi kuivat huulet, ni rasvaa oikeesti kuluu paljon. Tollanen vois olla hyvä hankinta seuraavaks huulirasvaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! Multa löytyy Eossista tuotearvostelukin, jos kiinnostaa :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.