sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

INSPIRATION FOR SUMMER

Pitkästä aikaa olisi luvassa asuinspiraatiota polyvoresta! Tällä kertaa asut ovat kesäisiä, joten tästä saat hieman vinkkiä omiinkin kesäasuihisi. 
summer


Tätä asua aloin rakentamaan tuon farkkutakin ympärille. Tuollaiseen farkkutakkiin sopii monet eri vaatteet, mutta tähän asuun valikoitui sen kaveriksi valkoinen narutoppi, mustat shortsit, kukkaiset vanssit, kukkaseppele, hapsulaukku, Michael Korsin kultainen kello ja musta Essien kynsilakka. Itse voisin käyttää tätä asua kavereiden kanssa ulkona.
dress


Tämä asu on kesän juhliin soveltuva. Aloin koota tätä tuon lohenpunaisen mekon ympärille. Mustat korkokengät, valkoinen laukku ja hopeiset korut sopivat tähän oikein hyvin. 
blue
Tämä sinivalkoinen asu lähti kasaantumaan noista shortseista. Shortseihin ja croptoppiin kun liitti valkoiset vanssit, ruudulliset puhelinkuoret, kangaskassin ja babybluen värisen kynsilakan, niin alkoi asu näyttää kivalta! Tähän asuun sopisi myös jonkinlainen flanellipaita vyötäisille. 
bw

Tätä asua aloin luoda hameen ympärille. Asusta tuli aika mustavalkoinen, mutta kaikki sopivat toisiinsa. Tätäkin asua voisin käyttää kesällä oikeastaan missä vaan. 
bw red

Tämä asu on myös kesälle, mutta hiukan viileämmälle säälle. Muuten mustavalkoinen asu, jossa huulet ja kynnet toimivat väripilkkuina. Hiukan sporttisemman tästä asusta tekee Niken Rosherun kengät.

Mikä oli teidän lempiasu näistä? Mun lemppariksi nousee ehkä ensimmäinen ja viimeinen asu!

9 kommenttia:

 1. Viimeinen asukokonaisuus oli suosikkini! Millä ohjelmalla teit kollaasit?

  VastaaPoista
 2. Ite tykkään toisiks viimesestä eniten☺

  VastaaPoista
 3. Ite tykkään toisiks viimesestä eniten☺

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja asuja oot koonnu! Toisiksi viimeinen on mun lemppari ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju ❤️ Se on kyllä ihan sun tyylinen!

   Poista
 5. Uuh ihanat asut! *o*
  Toi kolmas on mun lemppari, ainakin se toppi on tosi hieno! <3

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.