perjantai 12. kesäkuuta 2015

FEW NEW THINGS

Mun on pitänyt jo monta päivää tehdä teille tämä postaus, mutta kesälomalla on jotenkin vaikea saada aikaiseksi asiota, niin tämä on venynyt nyt tänne asti. Nyt siis esittelisin pari uutta asiaa, mitä on tullut tässä parin viikon aikana ostettua.
IMG_1350IMG_1351 Tämä ihana mekko lähti mukaan luokkaretkireissulta Vaasasta, Bikbokista hintaan 14.95€. Mulla ei ole ikinä ollut kesämekkoa, mutta ihastuin tähän niin paljon, että ehkä opin sellaista käyttämään. Etenkin tykkään tämän mekon kuosista. 
IMG_1359 Tämä toinen ostos onkin t-paita, joka lähti mukaan Keskiseltä. Tämä on siis Vero Modan paita ja oikea hinta tällä oli 19.95€, mutta tästä sai keskisellä vielä -30% alennuksen. Mietin hetken tämän ostamista ja voin sanoa, että kannatti. Numeroissa olevat palmut tekevät tästä paidasta ihanan kesäisen. 
IMG_1360IMG_1364 Viimeinen ostos onkin sitten Rimmelin huulipuna sävyssä 086 sugar plum. Oon haaveillut jo jonkin aikaa vähän tämän tyylisestä huulipunasta ja Keskiseltä semmoinen löytyikin hintaan 7.50€

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.