perjantai 14. elokuuta 2015

BLOGGAAJAILTA GLITTERISSÄ

Moi! Keskiviikkona järjestettiin täällä Seinäjoella bloggaajailta Glitterissä, minne minut ja 8 muuta bloggaajaa oli kutsuttu. Ihan huippua, että Seinäjoellakin järjestetään bloggaajille jotain!
IMG_4679 IMG_4680 IMG_4681 Kun menin Maijun kanssa Glitteriin tunnistettiin kyllä hyvin porukka, kun kaikilla oli kamerat kädessä. Ensin saimme Glitterissä tervetuliaismaljat ja ne nostettuamme kerroimme vähän itsestämme ja blogeistamme. Saimme myös napostella mansikoita ja Glitterin omia karkkeja. 
IMG_4714 IMG_4699 IMG_4715 IMG_4695 IMG_4685 IMG_4689 IMG_4706 Seuraavaksi Glitterin ihanat myyjät esittelivät meille hiukan syksyn trendejä, joita esimerkiksi olivat kankaiset hiusdonitsit, chockerit, viininpunainen ja molemminpuoliset korvikset. (Kertokaa joku mikä noiden oikea nimi on.) Lopun aikaa saimme jutustella toisten bloggaajien kanssa ja tietysti valokuvailla, tehdä ostoksia ja myös eräs myyjä teki kampauksia. Me saimme jokaisesta tuotteesta -30% alennuksen ja ennakkoon ostaa myös Victoria's Secretin tuotteita, jotka tulivat käsittääkseni tänään myyntiin. Lopuksi saimme vielä pienet pussukat Glitteriltä erilaista tavaraa ja itsekin ostin vielä kaksi kankaista hiusdonitsia kokeilumielessä.
IMG_4724 IMG_4729 glitterilta 2 Kiitos vielä ihanille bloggaajille Oonalle, Kristiinalle, Essille, Idalle, Lindalle, Sonjalle, Maijulle ja Sofialle! Erityisesti Oonalle, joka järjesti tämän ihanan tapahtuman, jossa ainakin mulla oli kivaa!

8 kommenttia:

 1. Voi kun kiva postaus ja ihania kuvia :)

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi ihania kuvia ja mukavan kuulosta! :)

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi. :) Tuolla oli kyllä superkivaa!

   Poista
 3. tosi kiva että välillä muuallakin kun Helsingissä järjestetään jotain kivaa bloggaajille :)!
  ps. ihanan näköinen toi kukkapanta ♥!

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.