sunnuntai 16. elokuuta 2015

WEEK 30, 31 & 32

Nyt olisi vuorossa viimeisen kolmen viikon ajalta puhelinkuvia, joten eiköhän aloiteta.
PicMonkey Collagejjj 1. Tottakai kolmeen viikkoon on mahtunut ainakin pari selfietä, joista tässä yksi. 2. Alkukesästä tuohon aikaan oli vielä ihan valoista, mutta nyt loppukesästä oli jo pilkkopimeää. 3. Viimeisenä kesälomaviikonloppuna ajeltiin skopoilla kavereiden kanssa aika paljon. 4. Tämä kuva eksyikin tähän kollaasiin jo tältä viikolta, mutta kävin Mimmien kanssa jäätelöillä maanantaina. 
PicMonkey Collagehh 1. Pelailin yksi päivä änäriä. 2. Silloin, kun mulla oli vielä Netflix katselin sitä samalla, kun paistoin itselleni ruokaa. 3. Kaverit kyselivät mun Vansseista kuvia, mutta en ollut ehtinyt avata vielä edes pakettia, kun piti ottaa laatikosta kuvia. 4. Odoteltiin Katan kanssa kavereita. 
PicMonkey Collagekk 1. Kävin myös viikko sitten Oulussa ja tällaisen kuvan nappasin Oulun torilla toripoliisin kanssa. 2. Sillä samalla matkalla eksyttiin myös Candy Worldiin. 3. Mimmin kanssa käytiin myös joku viikko pizzoilla kotipizzassa. 4. Nooran kanssa käytiin pienimuotoisella piknikillä kyrkkärin laiturilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.