sunnuntai 6. syyskuuta 2015

ALKUSYKSYN POSITIIVISET

Taas pitkästä aikaa olisi vuorossa postaus viime ajan positiivisista asioista.

1. Uudet kaverit - Nyt lukion alettua oon tutustunut muutamiin uusiin ihmisiin, jotka tulivat eripuolilta Seinäjokea Nurmon lukioon. 

2. Loppukesäloman/kesän kuvat snapchat-kansiossa - Viime viikkoina oon viettänyt tosi paljon aikaa ulkona ja vaan nauttinut viimeisistä lämpimistä päivistä kavereiden kanssa ja mun snapchat-kansiossa on niistä päivistä paljon ihania muistoja!
IMG_2511-001
3. Uudet suomalaiset biisit - Suomalaisilta räppäreiltä on tullut viime aikoina aika paljon uusia biisejä ja näin kesän ulkolaisten biisien jälkeen, oon taas oppinut pitämään enemmän suomalaisesta. Hyvänä esimerkkinä voisin sanoa Lahti Unitedin Kioski -biisin.

4. Viime viikonloppuinen leiri tuntemattomaan - Viime viikonloppu meni isosleirillä, joka suuntautui hämeenlinnaan/lammille. Oli kyllä huippu viikonloppu!
020-001
5. Uudet vaatteet -  Hämeenlinnassa pääsimme myös shoppailemaan ja sieltä tarttuikin mukaan vaikka ja  mitä.

6. Onnistuneet kurssivalinnat - Pari viikkoa sitten tehtiin Wilmassa kurssivalinnat ja pääsin kaikille niille kursseille, mille olin suunnitellutkin.
IMG_2916-001 7. Kotipizzan  burgerpizza - Sainkin aloittaa tämän sunnuntain kotipizzan hyvällä burgerpizzalla. Onko kukaan muu maistanut sitä? Mun mielestä se on niin hyvää!

8. Aikainen koulunloppuminen - Pääsen huomenna poikkeuksellisesti koulusta ja puoli yksi, vapaatuntien vuoksi ja on ihanaa saada vähän enemmän vapaa-aikaa!

4 kommenttia:

 1. Ihana, positiivisuutta huokuva postaus! Ymmärrän tosi hyvin tuon aikaisen koulustäpääsyn tunteen - se tunne, kun sai viime maanantaina tietää pääsevänsä jo kahdelta pois. Voi että sitä onnen tunnetta, kun ei tarvinnut jäädä neljään, niinkuin kaikkina muina päivinä... :D

  Haastoin sut Liebster Awardiin, toivottavasti käyt kurkkaamassa! :)

  http://sanojasateessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti! Mulla on ihanasti ensi jaksossa tuollaisia lyhyitä päiviä :)
   En valitettavasti tee tuota haastetta enää, sillä oon jo sen kaksikin kertaa tänne tehnyt, kiitos kuitenkin.

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.