perjantai 11. syyskuuta 2015

WEEK 35 & 36

PicMonkey Collage 1. Iltaisin on niin kiva kuunnella vaan spotifystä pimeässä musiikkia. ♥ 2, 3 & 4. Nämä kaikki ovat niinkuin lyhyesti sanottuna " Lukio hajottaa. "
PicMonkey Collage2 1. Elokuun viimeinen viikonloppu meni tosiaan isosleirillä ja tässä ollaankin lähdössä sinne. 2. Lisää kuvia matkalta tuntemattomaan. 3. Lauantaina kävimme syömässä subwayssa, koska shoppailimme Hämeenlinnan keskustassa. 4. Lammin leirikeskus, jossa yövyimme oli veden ympäröimä ja molempina päivinä sattui näkyä täysi kuu ja siitä sai hienoja kuvia!
PicMonkey Collage3 1. Viime viikonloppuna olinkin hautajaisissa ja mun tehtävänä oli ottaa siellä kuvia. 2. Pitkästä aikaa Vampyyripäiväkirjoja♥ 3. Isosleirillä kävimme myös Minetissä jäätelöillä. 4. Rähjäisenä ja rahattomana näin shoppailun jälkeen. 
PicMonkey Collage4 1. Hautajaisten ruokaa, nam. 2. Koulusta lähdössä joku päivä kotiin. 3. Oltiin tosiaan yksi päivä Lidlin pihassa ja siitä meni tosi matalalla kuumailmapallo, kun se oli laskeutumassa siihen ihan lähelle. 4. Hyppytunnilla X-mealissa syömässä. 
PicMonkey Collage5 1. 50SOG on nyt munkin osalta nähty ja itse ainakin tykkäsin! 2. Kuvatekstihän kertoo kaiken oleellisen. 3. Taas isosleirillä. 4. Ensimmäistä kertaa pitämässä poikakerhoa. 

4 kommenttia:

 1. the vampire diaries on paras ♥ Pitäisköhän itsekkin katsoa sitä taas pitkästä aikaa :>

  VastaaPoista
 2. Nää postaukset on kyl aina kivoja!! Kiva tietää mitä kaikkea oot tehny ku ei enää nähdäkään ku eri kouluis ollaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Ja jep, sunkin blogissa näkyilee vastaavia aina silloin tällöin, niin samat sanat sulle. :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.