tiistai 1. joulukuuta 2015

MY WISHLIST FOR CHRISTMAS

xmas
Tänään perinteisesti joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi ollaankin mun joululahjatoiveiden parissa. Tänä vuonna mun listalta löytyy aika vähän asioita ja tässä niistä lähes kaikki. 

Astioita - Astiat on aina hyödyllisiä tulevaa varten ja tällä hetkellä toivonkin Muumitalo-Muumimukia ja Iittalan Teeman valkoisia 15cm halkaisijaltaan olevia pieniä kulhoja, joita multa löytyykin jo yksi kappale. 

Adidaksen sukat - Oon jo kauan katsellut noita sukkia ja pitänyt niitä kivan näköisinä ja tänä jouluna onkin hyvä aika pyytää ne lahjaksi. 

Pelit - Multa löytyy The Sims 2 & 3, ja tänä vuonna voisi olla hyvä aika neloselle, jota multa ei vielä löydykään. Tähän kategoriaan laskettuna vielä Playstationstoreen lahjakortti, jolla saisi ostettua uusia biisejä Singstarille.

Iphone 6s - Mun vanha puhelin alkaa olla jo tarpeeksi monta kertaa käytetty huollossa ja laturiliitin on jo kolmannen kerran rikki, niin uusi puhelin voisi olla hyvä idea. Iphone 6s hopeana vaikuttaa parhaimmalta vaihtoehdolta, sillä Samsungilta ei löydy oikein mitää kivoja vaihtoehtoja ja oon aina tykännyt Applen käyttöjärjestelmästä. Tästä puhelimesta maksaisin kyllä puolet itse omasta pussista. 

Lahjakortteja ja rahaa - Nämä löytyvät luultavasti jokaisen lahjatoivelistalta, joka joulu. Näille vaan on käyttöä, on se lahjakortti sitten mihin kauppaan tahansa. Tällä hetkellä erityisesti Ginatricotin lahjakortti houkuttelisi, sillä sieltä saa aina hyviä housuja, kun mulla ne tuppaa hajoamaan aina tietyn väliajoin. 

Karkkia - Toinen asia mikä löytyy jokaisen joululahjalistalta joka vuosi. Tätä tuskin tarvii edes selittää enempää, karkit vaan kuuluu jouluun. 

4 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää sun toivelista :)! Toffifee on ihan parasta <3 Itekkin toivon sitä joka joulu :D

    VastaaPoista
  2. Kivoja toiveita<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.