sunnuntai 13. joulukuuta 2015

TALVEN POSITIIVISET

Tänään ollaan taas pitkästä aikaa positiivisten asioiden parissa, ja eiköhän mennä heti asiaan viime talvisten kuvien kera. 
talviaurinko 1. Juuri satanut lumi - Saatiinhan se lumi tänne tänään takaisinkin, vielä kun se säilyisi jouluun asti! 

2. Lähellä oleva loma - Mulla alkaa tiistaina koeviikko ja perjantaina pääsenkin jo viettämään joululomaa, sillä mulla ei ole enää seuraavalla viikolla kokeita.
talvi 3. Uunissa olevat karjalanpiirakat - Voi että, kun ne ovat vain niin hyviä ja tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen pääsenkin niitä syömään. 

4. Hetki sitten tullut palkka, josta ei ole tuhlattu vielä senttiäkään - On mukavaa, kun on rahaa. Tosin, viimeistään jouluna nekin rahat katoaa uuteen puhelimeen. 
itsenäisyyspäivä 5. Ihan pian oleva joulu - Niinkuin lomakin, joulukin häämöttää jo aivan nenän edessä. Enää 11 päivää!

6. Hyvin menneet sana- ja verbikokeet - Kaikista englannin sana- ja verbikokeista on tullut 9-10 arvosanoja ja sekin tekee mut iloiseksi. 
talvinen 7. Keskiviikkoinen lyhyt teatterireissu Tampereelle - Kävin kaverini kanssa katsomassa Nääspeksiesityksen Tampereella ja noissa esityksissä saa siis huutaa kesken näytelmän omstart, jolloin näyttelijät esittävä kohtauksen uudelleen sillä tavalla, mitä pyydetään. Tuo oli kyllä hauska esitys!

8. Viime aikaiset arvontavoitot - Ikinä ennen en ole voittanut mitään, mutta nyt kaksi kertaa kahden viikon sisään erään blogiarvonnan sekä Instagram-arvonnan. 

Vielä olisi mielenkiintoista kuulla, millaisia ovat teidän lähiviikkojen ilonaiheet ovat olleet. Kertokaahan kommenttiboksiin. 

4 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen ja piristävä postaus maanantaihin<3 Upeat kuvat!


  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva piristää sun maanantaita<3 Kiitos paljon♥

   Poista
 2. Tää oli mukavan positiivinen postaus <3! Tykkäsin :)!

  VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.