lauantai 11. heinäkuuta 2015

7 X VINKKEJÄ SADEPÄIVÄÄN

Olenko ainut kellä on usein sadepäivisin tosi tylsää? Luultavasti sieltä ruudun takaa löytyy monia muitakin, jotka samaistuvat tähän ongelmaan. Tästä postauksesta voit saada itsellesi ideoita mitä tehdä sadepäivänä.
IMG_2885
Katso Netflixiä - Netflixiä katsellessa aika kuluu mukavasti, varsinkin jos aloittaa jonkin koukuttavan sarjan, jonka katsomista on vaikea lopettaa. Tähän voin suositella esimerkiksi sarjoja Teen Wolf ja Vampyyripäiväkirjat. Mikäli et omista Netflixiä, voit katsella sarjoja tai leffoja Popcorntimesta, joka on täysin ilmainen.

Vietä kavereiden kanssa leffailta - Sadepäivät on oivallisia päiviä kavereiden kanssa sisällä olemiseen ja leffojen katseluun.
IMG_2879 Leivo tai kokkaa jotain hyvää - Sadepäivinä on paljon aikaa myös leipoa. Tee esimerkiksi muffinsseja tai ihan kunnon ruokaa perheellesi, tai kutsu vaikka kaverisi syömään.

Vietä aikaa perheesi kanssa - Nuoret ovat nykyään melkein kokoajan menossa suuntaan taikka toiseen, joten huonolla säällä pelatkaa vaikka jotain lautapeliä perheenne kanssa tai viettäkää vain aikaa heidän kanssaan. 
IMG_2878 Nauti sateesta - Myös sateesta voi nauttia, esimerkiksi vain katselemalla sitä ikkunan takaa tai menemällä ihan ulos sateeseen. Tähän voi yhdistää myös valokuvauksen, sillä pisaroista saa todella hienoja kuvia.

Lue jokin kirja - Käy kirjastossa ja lainaa jokin kirja, mikä kiinnostaa sinua ja lue se. Vaikka ei lukemisesta paljon välittäisikään jotkin kirjat ovat parempia kuin elokuvat, joten lainaa kirja lempielokuvastasi.

Siivoa - Onko sun pitänyt jo monta päivää siivota esimerkiksi vaatekaappi tai oma huoneesi/talosi?
Sadepäivänä siihenkin on aikaa, joten eikun rätti käteen ja hihat heilumaan. 

2 kommenttia:

  1. Tää oli kiva postaus kyl! Toi on tosiaan ollu usein ongelmana nyt kesällä, ku koko ajan tyylii sataa :D

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.