torstai 9. heinäkuuta 2015

HEINÄKUUN ALKU

Tähdellä merkityt valokuvat57Tähdellä merkityt valokuvat58 IMG_8941 Tähdellä merkityt valokuvat59Tähdellä merkityt valokuvat60 TOPPI NEW YORKER |  FARKUT GINATRICOT | KENGÄT NIKE JANOSKI | KELLO TOMMY HILFIGER | SORMUS KALEVALA 

Tässä lähiaikoina oon polttanut itseni auringossa, käynyt junalla helsingissä, viettänyt aikaa kavereiden kanssa, katsonut Netflixiä ja tehnyt kaikenäköistä. Maanantaina olin Millan kanssa ja käytiin nappaamassa nämä kuvat. Sain myös silloin mielenkiintoista sähköpostia bloggaamiseen liittyen ja siitä on tulossa lisää sitten ensi kuussa. Miten teidän heinäkuun alku on sujunut?

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! :) Sait uuden lukija! Heii missä muuten oot ottanu noi kuvat, jotka löytyy parin postauksen takaa ja ton joka löytyy myös bannerista? Ite oon pian vuoden asunu Seinäjoella ja mulla on ongelmia löytää rauhallisia kuvauspaikkoja täältäpäin, kun en yhtään tiedä, mistä päin pitäs lähtee ettimään? :D Missä sä tykkäät yleensä kuvailla eniten? :)

  http://sonjatuuliak.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmusesti sonja! :) Ne on otettu tuolla junaradalla hiukan varikkogalleriasta pajuluomaan päin. Hyviä kuvauspaikkoja on ainakin vanha tulli, Törnävän saari, Kampusranta yms. Mun lempikuvauspaikat on usein sellaisia missä on sitä jotain, eikä mikään perustienpätkä. Hyllykallion suunnalta niitä on vaan hiukan vaikeampi löytää.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! :) Hyvä kun joku osaa neuvoo tämmösissä ongelmissa, kun muualta tänne muuttaneena on niin vaikee tietää tommosia oikeasti kivoja kuvauspaikkoja. Mut pitääpä lähtee joku päivä kierteleen paikkoja oikein kunnolla! :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena, ruudun takana on myöskin ihminen.